Renate in Oeganda

Kleine Update!

 

Hoi allemaal,

 

Het is even geleden, dus hier even een korte update vanuit het drukke Oeganda! De afgelopen weken zijn erg druk geweest. Ik ben samen met mijn huisgenootje (en dus nu ook collega) Sharon bezig met het organiseren van een festival. De opbrengst gaat voor de helft naar BEHOD en de andere helft gaat naar Arise and Shine, het project van Sharon. Drukke weekjes dus en ook vooral heel spannend. Een festival organiseren op de Oegandese manier betekent niets vastleggen op papier, geen harde afspraken maken en maar hopen dat het goed komt. Voor wie het leuk vind, het festival heeft ook een eigen website. Er staat nu nog weinig op, maar dat moet de komende dagen gaan veranderen!!

http://festivaltomakethedifference.wordpress.com/

 

En inmiddels is Marleen ook aangekomen in Oeganda. De afgelopen dagen heeft ze geholpen met de voorbereidingen van het festival, zijn we naar een echte traditionele bruiloft geweest, hebben we radiojingles ingesproken, noem maar op.

Inmiddels zitten we (na gister 12 uur te hebben gewacht op onze bus, no hurry in Africa…) in Nairobi en gaan we morgen of overmorgen door naar Mombasa. Supergezellig dus!

Binnenkort volgt weer een langere update en als voorproefje al wel een paar foto’s van Marleen en mijn in de traditionele Gomez!

Fotoalbum

[simage=467,288,n,center,]

[simage=475,288,n,center,]

One ResponseLeave one →

 1. Esther

   /  November 29, 2010

  Hey Renate,

  blijft toch leuke al jopuw avonturen volgen. Zo te lezen heb je het nog steeds goed naar je zin. Leuke dat Marleen er nu is en zelfs een handje mee helpt.

  Ben trouwens benieuwd of jullie Sinterklaas daar ook nog vieren? Of snappen ze van die rare Hollandse tradities maar helemaal niets.

  Veel plezier de komende tijd!

  Groetjes Esther