Renate in Oeganda

Een jaar betaald werken voor Bulungi!!

Beste allemaal,

De meesten van jullie zijn op de hoogte van Bulungi, de stichting waarmee we kinderen met een beperking in Oeganda een steuntje in de rug geven. Kleinschalig en met lokale partners.

Ik ben nu tijdelijk terug in Nederland om geld te verdienen voor een nieuw verblijf in Oeganda en om Bulungi onder de aandacht te brengen in Nederland. Eind van het jaar ga ik terug naar Oeganda om daar samen met mijn Oegandese partner de stichting verder uit te bouwen en verder te borgen.

Als ik naar Nederland terug komt is de basis zo stevig dat we – gefinancierd vanuit Nederland – voor een (groter) aantal kinderen met een beperking daadwerkelijk het verschil kunnen maken!

Nu heeft World Of Difference 2011 een fantastische wedstrijd. Door stemmen te verzamelen via de Sociale Media (Hyves, Twitter, LinkedIn en Facebook) kan ik mijn Droombaan winnen: een jaar lang werken aan mijn eigen project met een salaris, onkostenvergoeding en telefoon!!

Ik sta ingeschreven en er kan op haar gestemd worden via deze link:

http://www.worldofdifference.nl/wod-kandidaten/?u=213

Klik op ‘Stem op Renate’ (de rode knop) en geef aan via welke Sociale Media je wilt stemmen. Als je op verschillende sociale mediasites zit, kan je ook meerdere keren per dag stemmen (moet je wel even opnieuw op de link klikken).

Stemmen kan elke dag opnieuw!! Je kunt dus nog minimaal 13 stemmen uitbrengen want de sluitingsdatum is 16 september!!

Mijn vraag – namens de Bulungikinderen – is dan ook: Stem! Liefst elke dag (meerdere keren)!

En… geef dit alsjeblieft door aan eigen vrienden, kennissen en familie. We hebben nog 13 dagen om heel veel stemmen te verzamelen om in de finale te komen.

Ik zou het geweldig vinden als jullie je netwerk inzetten door dit eventueel ook door willen sturen per e-mail naar vrienden, collega’s en kennissen, delen op de sociale, noem maar op!

Via mijn Sociale Media zal ik dagelijks van me laten horen (lees spammen), om stemmen te werven!!

Ik hoop dat jullie allemaal meehelpen!

Renate

« Previous post
Next post »