Renate in Oeganda

Doneer je stem aan Bulungi!

Er kan niet meer gestemd worden! De site van de gemeente heeft technische problemen en er wordt nu een jurybeslissing genomen. Duimen mag dus wel!!!

Stemmen, stemmen, stemmen… Een aantal weken geleden kon ik dit echt niet meer horen. Tijdens het hele World of Difference avontuur hebben we iedereen zo lopen stalken dat ik vast niet de enige was die een beetje stemmoe was.

Na deze actie hebben we ons met Bulungi op het internet maar even koest gehouden. Op de achtergrond zijn we natuurlijk gewoon doorgegaan met het maken van nieuwe plannen en ik ben zelf druk bezig met het voorbereiden van mijn nieuwe vertrek naar Oeganda begin januari. Wat wil ik allemaal precies gaan bereiken als ik weer in Oeganda ben? En welke middelen heb ik hierbij nodig?

Nu dan toch een nieuwe actie. In de Meedoenkrant van de gemeente Deventer stond een aantal weken geleden een oproepje om een vrijwilligersorganisatie of project aan te melden voor deze actie. We hebben Bulungi aangemeld en we horen bij de zeven ‘genomineerden’! Wanneer we de meeste stemmen verzamelen kunnen we € 250 winnen!! En mooi bedrag waarmee we in Oeganda ontzettend veel kunnen bereiken (kijk maar even naar de fotootjes bij dit verhaal).

Dus… bij deze toch nog een keer een oproep. Willen jullie allemaal meehelpen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen?

Stemmen kan via de volgende link:

http://vandoenen.deventer.nl/vandoenen/prijsvraag/stichting-bulungi-oeganda

Vink ‘Bulungi’ aan en stem.

Per computer kan er één keer gestemd worden. Het gaat dus niet meer zoals bij de vorige actie elke dag opnieuw kon worden gestemd (je kunt trouwens wel één keer via je computer thuis, één keer via de werkcomputer en één keer via je telefoon stemmen :-) ).

Ook hoef je bij deze actie niet op één van de sociale media sites te zitten. Iedereen kan stemmen!

We hebben flinke concurrentie van vrijwilligersorganisaties met veel leden. Dit heeft Bulungi natuurlijk niet, dus we hebben alle hulp nodig. Vraag daarom je hele netwerk (vrienden, collega’s, familie) ook even te stemmen door dit bericht door te mailen, facebooken, hyven of twitteren.

Een kleine moeite, maar met een beetje mazzel kunnen we hiermee weer een groot verschil maken voor ‘onze’ Bulungikindjes!

Schrijf reactie

« Previous post
Next post »